fejléckép

Bűvészműsor rendelés

Bűvészműsor gyermekeknek

(4-15 éves korig, kb. 40-50 perc, irányár: 20.000 Ft + útiköltség)

Az elmúlt négy évben több alkalommal volt szerencsém gyermekek előtt fellépni. Mindegyik alkalom hihetetlen élmény volt számomra, és természetesen a gyermekek számára is! Nemegyszer meghatódtam az őszinte gyermeki reakcióktól... ezért szép ez a szakma, ezért szeretném még öregkoromban is ezt csinálni!

A gyermekeknek összeállított műsorom főként színes, látványos és vicces "színpadi" mutatványokból áll, természetesen a közönség életkorát figyelembe véve. A gyermekek kb. 4-5 éves kortól kezdik el élvezni a bűvészműsort. Mondanom sem kell, hogy minél több gyerek gyűlik össze, annál kötetlenebb a hangulat (ajánlott legalább 5-6 gyerkőcöt meghívni az előadásra)!

A gyermekek számára összeállított műsorom általában 40-50 perces, de mindig figyelembe veszem a közönség életkorát és koncentráló-képességét. A nagyobb gyerekek néha még 50 perc után sem szeretnék ha vége lenne a műsornak, de azért az 1 órát ritkán szoktam túllépni. Igény (és külön megállapodás esetén - a műsort követő rövid szünet után - közeli (close-up) mutatványok bemutatását illetve egyszerűbb bűvésztrükkök betanítását is vállalom.

A műsorom díja az esemény jellegétől függően 20 ezer forinttól indul (+útiköltség), a végösszegről ÁFA-mentes elektronikus számlát állítok ki a megrendelőnek.

Humoros bűvész- és mentalista műsor felnőtteknek

(16 éves kortól, kb. 60 perc, irányár: 30.000 Ft + útiköltség)

2013-ban kibővítettem a profilomat, a felnőtt közönséget immár mentalistaként szórakoztatom.

A Bűvész Színház színpadán 2013-ban két mentalista műsorral is jelentkeztem ("ELEMENTAL" és "Az agyadra megyek!"). Előadásaimnak két fontos tényezője a spontán humor és a csodálatkeltés, melyeket Magyarországon - de talán az egész földkerekségen is - egyedülálló módon ötvözöm. Rám nem lehet felkészülni... a műsorom 40%-ában spontán módon improvizálok, sosem adok két egyforma show-t!

Természetesen nemcsak a színpadon lehet velem találkozni, megrendelésre házhoz is megyek! Legyen az születésnapi buli, esküvői lagzi, baráti összejövetel, leánybúcsú vagy éppenséggel egy nagyobb céges parti, garantálom a szórakozást és a csodálkozást!

A kb. 60 perces műsorom díja a rendezvény méretének függvényében 30 ezer forinttól indul (+útiköltség), a végösszegről ÁFA-mentes elektronikus számlát állítok ki a megrendelőnek.ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Az ajánlatkérő űrlap fejlesztése folyamatban van...Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Új jelszó beállítva

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Üres e-mail cím...

Kérlek add meg az e-mail címedet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑