fejléckép

Bűvészműsor rendelés

Bűvészműsor gyermekeknek

(4-15 éves korig, kb. 40-60 perc, ajándék bűvészkellék az ünnepeltnek, trükktanítás és videófelvétel)

Az elmúlt négy évben több alkalommal volt szerencsém gyermekek előtt fellépni. Mindegyik alkalom hihetetlen élmény volt számomra, és természetesen a gyermekek számára is! Nemegyszer meghatódtam az őszinte gyermeki reakcióktól... ezért szép ez a szakma, ezért szeretném még öregkoromban is ezt csinálni!

A gyermekeknek összeállított műsorom főként színes, látványos és vicces "színpadi" mutatványokból áll, természetesen a közönség életkorát figyelembe véve. A gyermekek kb. 4-5 éves kortól kezdik el élvezni a bűvészműsort. Mondanom sem kell, hogy minél több gyerek gyűlik össze, annál kötetlenebb a hangulat (ajánlott legalább 5-6 gyerkőcöt meghívni az előadásra)!

A gyermekek számára összeállított műsorom általában 40-60 perces, a közönség életkorát és koncentráló-képességét figyelembe véve. A nagyobb gyerekek néha még 1 óra eltelte után sem szeretnék ha vége lenne a bűvészkedésnek, ezért - a műsort követő rövid szünet után - közeli (close-up) mutatványok bemutatását illetve egyszerűbb bűvésztrükkök betanítását is vállalom. Az ünnepelt gyerkőcnek pedig egy aranyos bűvészkelléket adok ajándékba.

Ha a megrendelő igényt tart rá, akkor akár 2 kamerával is rögzítem a műsort, melyet később DVD lemezen (vagy HD minőségű videó-formátumban), megvágva adok át. Az induló árajánlatom minden extra szolgáltatást tartalmaz! A fellépési díjamról minden esetben ÁFA-mentes (kisadózó) elektronikus számlát állítok ki a megrendelőnek. 

Humoros bűvész- és mentalista műsor felnőtteknek

(16 éves kortól, kb. 60 perc, ajándék trükktanítás és videófelvétel)

2013-ban kibővítettem a profilomat, a felnőtt közönséget immár mentalistaként szórakoztatom.

A Bűvész Színház színpadán 2013-ban két mentalista műsorral is jelentkeztem ("ELEMENTAL" és "Az agyadra megyek!"). Előadásaimnak két fontos tényezője a spontán humor és a csodálatkeltés, melyeket Magyarországon - de talán az egész földkerekségen is - egyedülálló módon ötvözöm. Rám nem lehet felkészülni... a műsorom 40%-ában spontán módon improvizálok, sosem adok két egyforma show-t!

Természetesen nemcsak a színpadon lehet velem találkozni, megrendelésre házhoz is megyek! Legyen az születésnapi buli, esküvői lagzi, baráti összejövetel, leánybúcsú vagy éppenséggel egy nagyobb céges parti, garantálom a szórakozást és a csodálkozást! Igény esetén - a műsort követő rövid szünet után - közeli (close-up) mutatványok bemutatását illetve egyszerűbb bűvésztrükkök betanítását is vállalom.

Ha a megrendelő igényt tart rá, akkor akár 2 kamerával is rögzítem a műsort, melyet később DVD lemezen (vagy HD minőségű videó-formátumban), megvágva adok át. Az induló árajánlatom minden extra szolgáltatást tartalmaz! A fellépési díjamról minden esetben ÁFA-mentes (kisadózó) elektronikus számlát állítok ki a megrendelőnek. ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Ha árajánlatot szeretnél kérni, kérlek töltsd ki az alábbi kis űrlapot!
A felmerülő kérdéseidre e-mailben vagy telefonon is szívesen válaszolok.
Szabadtéri fellépést eső illetve szélfúvás esetén NEM vállalok.
Kérem, hogy a megrendelő a parkolási lehetőséget biztosítása számomra!
 
Fel↑